15. tárgyalási nap (2009.12.4.)

 2009.12.09. 12:05

A tárgyalási napon a szakértőké volt a főszerep.

AZ informatikai szakértő elmondta hogy anyu laptopja 21 óra 37 percig biztosan működött, utoljára 19 óra 54 perckor mutattak ki kezelői beavatkozást. Azt viszont nem tudni, mikor kapcsolt ki a gép, mert a rendőrök azt (teljesen indokolatlanul) bekapcsolták és ekkor fontos fájlok felülírodtak. Ez azért lett volna nagyon fontos mert a laptol más szakértő szerint (a vérnyomok alapján) a gyilkosság közben nyitott és csukott állapotban is volt, és ha lecsukják hibernálja magát, így ez megmutatta volna a gyilkosság konkrét időpontját. (A megtaláláskor le volt csukva.)

Az orvosszakértők azt nyilatkozták hogy anyu halálának idejét 2007 április 6. 19 óra utánra teszik. Szerintük a további pontosítás csak találgatás lenne, ami magában hordozza a tévedés lehetőségét. A spajszerről mint a gyilkosság elkövetésének eszközéről azt mondták: hogy van olyan sérülés, amit nagy valószínűséggel ilyen eszközzel okoztak (a bordázat miatt az eszköz elég jellegzetes) és egyik sérülésnél sem tudjak kizárni hogy ezt használták volna hozzá. A szakértők egyetértettek abban is, hogy az elkövetőnek és a ruházatának minden bizonnyal szennyeződnie kellett édesanyám vérével.

Az ügyésznő felháborodott azon hogy mi a spajszert a bíróság rendelkezésére bocsájtottuk, ahelyett, hogy megköszönte volna, hogy ezt helyette vagy a rendőrség helyett megtettük. Igazából a rendőrségnek kellett volna ezt a helyszínelés során megtenni és akkor lehet találtak volna dnst a tettestől...

A szakértői vélemények az én vallomásomnak egy szóval se mondtak ellent, ellenben a vádatban szereplő mondatokat cáfolták.

A TV2 tudósítását a tárgyalásról a linkre kattinva lehet elérni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballairma.blog.hu/api/trackback/id/tr431585596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása