14. tárgyalási nap (2009.12.2.)

 2009.12.09. 10:36

A tárgyalási napon pár az ügyben nyomozó rendőr és néhány önkormányzati képviselő meghallgatására került sor. A rendőrök az egyik tanúval ellentmondó dolgokat jegyeztek fel az ügy során. Sajnálatos módon (elég rossz memóriával megáldott rendőreink vannak) konkrétan a dologra egyik rendőr sem emlékezett sőt volt aki azt se nagyon tudta milyen nyomozati cselekményt folytatott az ügyben.

Szóba került a magánnyomozó is, aki a rendőrök szerint semmilyen használható információt nem adott. Ez konkrétan nem igaz! A helyszinten felfedeztünk vele (én is jelen voltam) egy rendőrök által otthagyott dobozt ami a gyilkosság közben összetört (ez hetekkel a helyszínelés lezárása után!!!!). A dobozt egyebkent a rendőrök is észrevették a szemlejegyzőkönyv alapján csak megfeledkeztek róla. Nem tudom mit mondott a magánnyomozó pontosan a rendőröknek, de a doboz hirtelen eszükbe jutott és egy hét múlva kijöttek lefoglalni.

Az ügy előadója ezenkívül elmondta, hogy nem foglalkoztak azzal, hogyan került ki édesanyám birtokából a telefonja a megölése estéjén!!! Elmondták azt is, hogy nem furcsa nekik, hogy édesanyám ujjlenyomatát nem találták meg a saját lakásában, mert "az áldozat ujjlenyomatát vagy megtalálják a helyszínen vagy nem". Persze bennem egyből felmerült, hogy egy ilyen alapos keresgélés során amikor egy lakásban nem találják meg az ott lakó ujjlenyomatát mennyi esély van arra, hogy a gyilkosét megtalálják. (Összesen 4 dologról próbáltak ujjnyomot venni, amiből egy az én saját csuprom a saját asztalomról. Ez természetesen az én ujjlenyomatom tartalmazza. A többi tárgyon nem volt használható ujjnyom.) Az is szóba került itt hogy a szomszédban dolgozó munkást azért zárták ki mert a nyomait nem találták meg (ilyen helyszínelés után ez nem is csoda).

A megjelent önkormányzati képviselők elmondták, hogy nem volt szerelmi kapcsulatuk édesanyámmal, Balla Irmával.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ballairma.blog.hu/api/trackback/id/tr551585427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása