Az 19. tárgyalási napon a helyszínelő bűnügyi technikus vallomása volt a leghangsúlyosabb számomra. A technikus elismerte a helyszinelés hiányosságait (például hogy át kellett volna vizsgálni a kukát) és nem tudott kielégítő választ adni arra miért nem találtak több ujjlenyomatot. A 10 percen keresztelül beszélt a laptop letört sarkáról, ami nem is tört le. (Erre a bíró hívta fel a figyelmét.) Elmodta, hogy a helyszínelés során végig ott volt egy kutya kint a kocsiban de nem használták, pedig ez hasznos lehetett volna. A luminolozás (vérnyomkeresés) csak 4 nappal az eset után történt meg, és erről csak közel egy év múlva készült jegyzőkönyv!!!!

A tárgyaláson megjelentek még elmeszakértők akik elmondták, hogy sosem szenvedtem semmiféle tudat, vagy személyiségzavarban illetve elmebetegségeben és a szerepjátéknak nincs semmilyen hatása a viselkedésemre. Hangsúlyos ez azért is mert az egyik szakértő fia is régóta szerepjátszik, így ő (sok embertől eltérően)tisztában van a játék lényegével.

Néhány tanút is meghallgattunk, de ezek vallomása az ügy szempontjából szerintem nem volt jelentős, mivel nem mondtak semmi újat. 

Az alföld tv beszámolója

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ballairma.blog.hu/api/trackback/id/tr771962673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása