Előzetesben (2008.4.22.)

 2009.08.11. 13:57

Sajnos a rendőrség rossz munkája nyomán téves következtetést vont le. Így kerülhet akár évekre börtönbe egy ártatlen ember.

Stop.hu

Az indítékról annyit a következő videóhoz kapcsolódva, hogy a szomszéd ingatlan már hónapokkal azelőtt el lett adva, és sosem volt semmiféle anyagi természetű vita a családban.

ATV (video)

Elképesztő milyen gátlástalanul hazudik a rendőrség....

Haon

A következő videó jól mutatja a családom véleményét és az ügyészség hozzáállását. Nem csak engem de a családomat is "kínozták" a hatóságok azzal hogy elszigeteltek minket egymástól. Az ügyésznő nyilatkozatát annak fényében lehet értékelni, hogy az azóta eltelt egy év alatt sem lett meg a gyilkos fegyver, és mikor egy eszközről felmertült, hogy esetleg az lehet, azt nem is ellenőrízte a nyomozó hatóság.

Alföld Tv (video)

Hiába kértük az ügyvédemmel a szablábra helyezésem, az engem igazoló bizonyítékok ellenére előzetes letartóztatásban maradtam.

ATV (video)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ballairma.blog.hu/api/trackback/id/tr691302754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása