Bő négy hónap után folytatódott a Balla Irma gyilkosság tárgyalása a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon. A mai tárgyalási napon volt néhány tanú aki nem szolgált semmi meglepetéssel, valamint a helyszinelést vezető nyomozó ezenkívül egy mikroszálakról nyilatkozó, egy mobiltelefonos cellainformációkat értékelő illetve a néhány pszichológus szakértő.
 

A nyomozótól megtudhattuk hogy a helyszínelést rendkívül trehány módon végezték.Nem néztek bele a 3/4 részig tele lévő kukába, nem vizsgálták meg mik vannak a szoméd építkezésen lévő nyitott bódékban, ami akkor egybe volt nyitva a bűnügyi helyszinnel, és ahol a később potenciális gyilkos fegyverként azonosított feszítővas tartózkodott és még kitudja mit felejtettek el. Nem is csoda hogy nem találtak semmilyen bizonyítékot. Később egy helyszínelés során ugyanez a nyomozó újabb szakmai hibát vétett, mikor bevitt egy hatósági tanút a helyszínre majd utánna kérdezte meg tőle, hogy kintről az ablakon benézve mit lát.
 

Az informatikai szakértő vázolta a mobilcella lefedettségeket amikből kiderült, hogy a büncselekmény éjszakáján az a cella ahonnal valaki (minden valószínűséggel az elkövető) hivást kezdeményezett az a gyilkosságot beismerő tanú szokásos útvonalán van, valamint amikor én hazaérve felhivtam a mobil már a későbbi megtalálási hely körzetében tartózkodot (több kilóméterre a lakásunktól szintén a már említett útvonalon található).
 

A pszichológus szakértők véleményében eltérés volt és ezt kellett felodani, a korábbi véleményben ugyanis semmi nyoma nem volt annak, hogy nekem esetlegesen agresszív dühkitöréseim lehetnének(nincsenek is). Ezt a szakértők azzal indokolták, hogy a két időpont közt eltelt 4 hónap amit én (ártatlanul) börtönben töltöttem és ez befolyásolhatja a viselkedésemet valamint a tesztek eredményét. Ez ugye azt jelenti, hogy amit a hatóság szemében ellenem szól azt ő maga okozta. Itt még meg kell említenem hogy akármit is mond a teszt azóta sem volt ilyen kitörésem.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ballairma.blog.hu/api/trackback/id/tr1001962561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása