Népszabadság

Ma feljelentést tetettünk ismeretlen tettes ellen édesanyánk Balla Irma meggyilkolásának ügyében. Az eset 2007. április 6.-án történt, és az ügyben már folyt nyomozás mely tavaly októberben lezárult. Azóta olyan információk láttak napvilágot ami szerintünk indokoltá teszi új nyomozás elrendelését. Ilyen, hogy az ügyben szereplő egyik tanú beismerő vallomást tett. Igaz hogy ezt később visszavonta de az általa elmondottakat nem ellenőrizte semmilyen hatóság. Másik indok, hogy a tegnapi napon a Hajdú-Bihar megyei bíróság lefoglalta azt a feszítővasat, ami feltételezhetően gyilkosság eszköze lehet, így az bármikor rendelkezésre áll. Úgy tünik az ügyben csak akkor indul újra a nyomozás, ha mi a legfőbb ügyészségen ezt a feljelentést megtesszük. Ezt mi mindenképp szeretnénk mihamarabb elérni. Mivel a Hajdú-Bihar megyei hatóságok az eddigiekben nem megfelelően nyomoztak és az új fejlemények hatására sem tettek semmit, hogy az igazi elkövető felelőségre vonható legyen, így szeretnénk kérni, hogy az ügyben egy másik hatóság nyomozzon.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballairma.blog.hu/api/trackback/id/tr491353675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barna8207 2009.09.05. 09:37:07

Helló!

Én igaz nem ismerem a Sanyit, de a nyakamat tenném rá, hogy nem ő volt a gyilkos.
Igaz az is hogy megkérdőjelezem azt, hogy a kőműves tette volna.
Arra nem gondoltak, hogy valamilyen politikai malür lehet, valamilyen nagykutyáról szeretnék elterelni a gyanút, a rendőrség meg hülye
és nem nézz utána semmi nem csak van egy alítólagos tettes akkor tartóztassuk le őt.
Én személy szerint azt gondolom, hogy politikai ügy van a sajnálatos gyilkosságban.
Én és a családom biztos hogy kiállunk a Sanyiért még így ismeretlen ként is, hátha egyszer összefutok vele.
süti beállítások módosítása